PUBLICITAT

35è Festival Narciso Yepes Ordino i Fundació Crèdit Andorrà - 'Alícia al país de les meravelles'

Música

La companyia Viu el Teatre presentarà el musical infantil Alícia al país de les meravelles. 

Es tracta d’una adaptació moderna de la història que fa dos segles va escriure el britànic Lewis Carroll, dirigida per Jordi Andújar, amb text de la dramaturga Marta Buchaca, composicions musicals de Keco Pujol i projeccions visuals escenogràfiques d’última tecnologia de l’estudi Desilence.

El dia que l’Alícia fa deu anys rep un regal molt especial: el seu primer mòbil. Eufòrica per la sorpresa, la protagonista opta per ignorar tot el que l’envolta i s’endinsa en els jocs de l’aparell, fins que un conill blanc l'hi roba i ella el persegueix per recuperar-lo.
A través d’un viatge pel país de les meravelles, Alícia s’adona que no pot evadir-se del món real enganxada al mòbil; descobrirà el valor de la imaginació i de la lectura i aprendrà a utilitzar la tecnologia amb criteri.

L’obra és una comèdia teatral contemporània i actualitzada, ambientada als nostres temps, on els infants conviuen cada dia amb la tecnologia. Està pensada per a tots els públics a partir de 6 anys.

Venda anticipada: 15 €. El mateix dia del concert: 18 €
  • DiaDiumenge, 15 d'octubre de 2017
  • Lloc Auditori Nacional d'Andorra, L'Auditori Nacional d'Andorra, situat al poble d'Ordino, és un edifici que data de començament dels anys 30, i està situat al costat de la Casa Museu d'Areny Plandolit., L’edifici està dividit en cinc plantes que corresponen a un subsòl format per dos nivells, on hi ha una zona de magatzem, els camerinos, els lavabos i una zona polivalent que té diversos usos en funció de l'acte que es fa
  • Més informacióhttp://www.agenda.ad/activitat/ordino/musica/35e-festival-internacional-narciso-yepes-alicia-al-pais-de-les-merevelles
PUBLICITAT