PUBLICITAT

Concurs a Instagram: #encampviulabiblio

Cultura

Les biblioteques comunals d’Encamp i del Pas de la Casa han programat diverses activitats per commemorar el Dia de la biblioteca, que tindrà lloc el pròxim 24 d’octubre, amb l’objectiu de donar a conèixer la tasca que fan les biblioteques i els professionals que hi treballen.

Pel que fa a Encamp, les activitats començaran el pròxim 16 d’octubre amb un concurs a Instagram que s’allargarà fins al 23 d’octubre, que consistirà a acostar-se a la Biblioteca i fer-se una foto, sigui sol o amb la família, que demostri què pots fer dins d’una  biblioteca (llegir el teu llibre preferit, explicar contes als més menuts, agafar llibres i vídeos en préstec, buscar informació, estudiar...). Un cop feta la instantània, s’ha de penjar a Instagram amb l’etiqueta #encampviulabiblio.

Hi haurà dos premis, un per a la fotografia més original i l’altre per a la fotografia més familiar, que consistiran en un val per la compra de llibres i un regal sorpresa per a cada guanyador. El lliurament de premis es realitzarà el pròxim 24 d’octubre a les 19 hores a la biblioteca encampadana.

Aprofitem per recordar els horaris de la Biblioteca Comunal d'Encamp, que són de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30 h i de 14.30 a 20.30 h i dissabtes de 10 a 13 h.Activitat gratuïta
PUBLICITAT