PUBLICITAT

Un vermut amb els quatre candidats a cap de Govern

Avui hi ha eleccions, unes eleccions que acaben amb una llarga campanya electoral que segons els candidats ha tingut un fair play considerable.
Ahir els membres d’EL PERIÒDIC D’ANDORRA vam tenir la sort de poder anar a fer el vermut amb els quatre candidats en un to distès i tranquil, fora de les tensions dels debats i la campanya, un dels primers actes post campanya encara amb la sang alterada a causa del debat de la nit anterior, el darrer però més tens de la campanya, perquè els quatre eren molt conscients del que s’hi jugaven.
Els candidats ahir feien cara de cansats, tots, somrients i contents per la feina feta, sens dubte, però esgotats després de tretze dies d’intens estrès pels quatre caps de llista. Assessorats sempre pels seus acompanyants que no els perden de vista passi el que passi els darrers dies, i que seuen a pocs metres.
Els primers d’arribar, mitja hora abans de l’hora pactada, Toni Martí i Víctor Naudi, que tenen un bon rotllo que salta a la vista, són coneguts des de joves. En Pere López és el següent, arriba ja fent broma amb comentaris punyents a Toni Martí per qüestions que ja van sortir poques hores abans al debat. El quart és Josep Pintat, amb la seva impecable assessora, que arriba a l’hora en punt. És el primer cop que els quatre fan una cervesa o un cafè distès entre una mica de pa amb tomàquet i pernil, tranquils i senzills, humans.
Fan broma, s’ensenyen missatges de whatsapp amb acudits sobre ells, amb fotomuntatges que s’envien entre ells entre somriures. Un moment realment maco, que tenim la sort de compartir amb el que serà el proper cap de Govern i els seus tres dignes contrincants. Després, animats, van aprofitar el dia per estar amb la família i els amics.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT