PUBLICITAT

Plans B, en política, sovint complicats

A Escaldes hi ha un munt de ciutadans enfadats pel que va passar la setmana passada. A la sessió del Comú d’ahir va quedar ben clar, ja que els socialdemòcrates van agafar el testimoni d’aquestes queixes i van apretar de valent la majoria comunal perquè aquest pla B, que la mateixa Trini Marín reclamava, es tiri endavant el més aviat possible.
Aquestes situacions agafen d’imprevist a tothom, comú, oposició, l’empresa que ho gestiona i als ciutadans. És evident que no hi ha mala fe per cap de les parts perquè el que ningú s’espera mai és una situació excepcional, i normalment, són presisament aquest tipus de situacions les que creen un precedent que fa inevitable una actuació per millorar.
Segur que tan l’empresa privada com la mateixa administració assumeixen l’error i treballen per esmenar-lo a partir d’ara, perquè si el ciutadans ara poden entendre la situació, no ho farien si d’aquí a tres mesos torna a passar una cosa similar. És el que té la política, que cal donar respostes públiques i han de ser coherents perquè seran sotmeses a judici de tots els ciutadans.
El comú ha entomat bé el cop. Ha reclamat a Govern i s’ha posat a treballar per solucionar el problema sense deixar d’assumir l’error. L’oposició, dura però al seu lloc, ha fet el seu paper de reclamar respostes a preguntes que potser es fa el ciutadà i no hi ha massa maneres més que siguin respostes de manera ràpida, ordenada i pública.
A partir d’avui l’empresa privada començarà a recollir les reclamacions que els usuaris afectats vulguin presentar, entre els que es troben, no només particulars sinó també restaurants i establiments hotelers que es van trobar amb els seus negocis plens de clients però sense poder donar-los servei.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT