PUBLICITAT

Crítiques als comuns per la gestió

Entre la festa major d’Andorra la Vella i els aiguats que han provocat problemes en el subministrament de l’aigua a Escaldes-Engordany, els dos equips de govern dels comuns estan rebent crítiques des de diversos sectors. És hora d’assumir-los, de ser també crítics amb la gestió pròpia i intentar que els malentesos o les actuacions que s’hagin produït a temps o a contrapeu acabin minimitzant-se en altres possibles casos que puguin ocórrer en el futur simplement pel senzill fet que de les errades s’aprèn.
 
Andorra la Vella va tancar la seva festa major amb un balanç que el cònsol major Jordi Minguillón va qualificar d’èxit, però que alguns sectors de la parròquia no només no pensen de la mateixa manera, sinó que fins i tot recorden que van haver de fer un front comú per poder establir activitats paral·leles, aportant fins i tot un «pot» de diners per poder atraure gent. Aquestes situacions no ajuden al bon ambient entre els comerciants i molt menys amb el Comú, que segurament haurà de reaccionar davant d’una situació complicada com aquesta. 
 
Al mateix temps, a Escaldes-Engordany per culpa de l’aigua el govern de Trini Marín es veu en una situació d’emergència en què la reacció davant del caos inicial pels talls d’aigua obliga a actuar amb celeritat, però tot i la complicadíssima situació i els esforços comunals que a priori n’hi ha hagut, alguns sectors com ara els hotelers consideren que el perjudici ha estat excessiu per ells. 
 
Amb aquestes situacions ens trobem am dues parròquies enfangades en un estret carreró del que les dues corporacions han de lluitar per sortir el menys escaldades possible. Uns parlant segurament amb els comerciants del centre històric, i els altres explicant que han fet el que han pogut. I tots, amb dades a la mà i la intenció de tenir una bona sintonia.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT