PUBLICITAT

Andorra: Una finestra cap al món

Ahir es va conèixer una gran notícia per al país, Andorra acollirà el 2019 una altra competició esportiva de primer nivell, i a més d’esquí, l’esport que ve al cap a la majoria del món quan parlem d’Andorra fora. I és una bona notícia perquè torna a col·locar el nostre petit país al mapa mundial, especialment per als amants de l’esport blanc, que aquí hi podran trobar instal·lacions de primer nivell a preus molt assequibles. 
 
I és que si fa poques setmanes parlàvem de les bones sensacions que deixava la Vuelta al Principat, ara ja tenim a l’horitzó una prova més de primer nivell, que se suma a les que ja estaven programades i que per tant, a l’aposta del país per ser present als calendaris esportius de diferents disciplines. 
 
Són competicions molt complicades d’organitzar, que mobilitzen mig país i alhora en paralitzen l’altra meitat, i que tenen un cost econòmic molt gran. Però a l’altre costat de la balança hi ha el fet de la despesa de tota la gent que s’hi desplaça, aficionats i professionals, però sobretot l’intangible de la publicitat que representa per a Andorra ser present en aquestes proves de primera línia. 
 
Qualsevol d’aquestes competicions és una finestra per la qual el món pot veure el nostre país, on hi tenim moltes coses per presumir, moltes coses que funcionen bé, instal·lacions de primera categoria (d’esquí, d’hoteleria, de comerç, de restauració) i grans professionals que amb oportunitats així, poden demostrar com fan la seva feina ben feta, i tal i com toca perquè tot surti bé. 
 
Aquestes bones notícies són alenades d’aire fresc per a la nostra imatge i prestigi de cara fora, que no passa pel seu millor moment i que poc a poc, amb ítems positius que s’associen al país de tant en tant, va millorant mica en mica. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT