PUBLICITAT

El denigrant reclam de nit per atreure públic masculí

Ahir es va escampar la notícia, negada pels propietaris, de què un local d’oci d’Arinsal ha decidit importar una de les festes més denigrants similar a les que ja es fan en zones turístiques de Mallorca, Benidorm o Ibiza, la majoria d’elles consistents en utilitzar noies com a reclam per omplir el local i captar nois atrets per la presència femenina.
Les evidències recollides constataven que aquesta nit hi ha previst fer una subhasta de noies entre els seus clients. Els organitzadors demanaven dades a les noies, com la talla de pit, estat civil, edat... i els guanyadors de tant vergonyosa subhasta tindran com a premi passar una estona a soles amb la noia per conversar i el que surti. Es tractaria, si finalment se celebra, d’un acte que atempta clarament contra la dignitat de la dona i que serveix per constatar que malgrat els missatges per la igualtat i pel respecte a les persones es mantenen activitats que atempten contra aquests principis. I és que a més dels organitzadors, són també coresponsables aquells que participen a la rifa i aquells/es que aplaudeixen i gaudeixen d’aquesta activitat.
La imaginació d’alguns empresaris del sector de l’oci per omplir els locals arriba a propostes inversemblants que a Mallorca i Benidorm s’han batejat amb el nom de mamading. En altres llocs s’està sortejant una operació d’augment de pit per aconseguir atreure noies que serveixin de reclam per omplir els locals amb nois.
Les noies sempre s’han utilitzat com a ganxo nocturn. Ja de sempre en la majoria de locals s’ha deixat entrar a les noies gratis en una pràctica que només té com a objectiu omplir l’establiment de públic femení per fer més caixa. Es comença per aquí i s’acaba regalant l’entrada a les que portin minifaldilles o shorts curts, i s’acaba amb sortejos i altres animacions més extremes i denigrants.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT