PUBLICITAT

Aquesta és la nostra gran obra de teatre

Ja ho tenim tot apunt per l’inici de la temporada. Aquesta setmana tot han estat presses, corredisses i comprovació que tot estigués apunt, però avui ja tot començarà a funcionar a bon ritme. És com una gran obra teatre: la setmana passada es va fer l’assaig general, aquell en que els nervis són a flor de pell perquè ja és com si s’estrenés l’obra, però encara hi ha un petit marge d’error; el públic sap que és el primer dia i que tot està en fase de proves, però els actors s’ho prenen seriosament i tot acaba sortint a la perfecció. Però això no els exonera que l’endemà sigui el dia clau i tot hagi de sortir millor que a l’assaig general.

Mirant-ho des de la distància, els hotels s’afanyaven a tenir controlats els subministraments, els seus equips de manteniment que tots els aparells de televisió funcionessin i cap aixeta degotés. A la carretera, mobilitat preparava el dispositiu d’entrada i les autoritats tenien ja enllestits els plans per regular el trànsit de vehicles que s’espera. Les pistes acabaven els contractes i la paperassa dels treballadors que ahir mateix s’enfundaven les botes i les botigues col·locaven tot el producte al seu lloc i rentaven els vidres dels seus aparadors perquè tot lluís com toca per l’inici de la temporada d’hivern.

Enguany el fred ens ha somrigut, i la neu ha fet acte de presència com i quan tocava. Esperem que això, sumat a que el pont de la Puríssima que fan els veïns i que enguany cau en forma d’aqüeducte sigui un bon auguri per una temporada d’esquí formidable per tots.

I és que quan comença l’obra, tots sabem que vagi millor o pitjor l’any que ve en tornarem a fer una altra, però potser algun actor faltarà o vindrà menys públic si no la fem prou bé, però alhora tenim la certesa que si alguna cosa sabem fer en aquest país, és la millor obra de l’entorn.H

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT