PUBLICITAT

EVA GARCÍA

EVA GARCÍA: «A Andorra costa, però es va arrelant el món blogger»

Eva García, fashion blogger.
Eva García, fashion blogger.
Amant de la moda, community manager i mare. Reconeix quant difícil és combinar-ho tot, però la passió mou Eva García, fashion blogger instal·lada al país des fa més de vint anys i originària de Donosti que ara mostra a la comunitat com gaudeix de la moda, la fotografia, l’esport i els viatges a través del món digital. Va batejar totes les seves xarxes amb el nom LovelyAndorra, usuari amb què se la pot trobar tant a Facebook com a Instagram. lovelyandorra.com és, però, el niu dels seus treballs com a style blogger. 
 
–Com s’ho fa per ser mare i influencer alhora?
–És molt complicat però quan t’agrada, treus temps de qualsevol lloc i, evidentment amb ajuda a casa... Som quatre i el meu marit exerceix igual que jo. D’altra banda, molts anys que sóc community manager, l’experiència t’ensenya a optimitzar tant el teu temps com els recursos que empres.
 
–Quan va decidir obrir el seu propi blog? Per què?
–La meva professió ha estat vinculada a les noves tecnologies des del 2006, amb presència a les xarxes que anaven sortint poc a poc. LovelyAndorra va veure la llum el setembre del 2015, però estava al meu calaix des de feia molts anys. De fet, va ser un projecte d’un postgrau amb l’objectiu d’ensenyar Andorra al món.
 
–Què hi pot trobar, l’usuari, a les seves xarxes?
–Es pot trobar tot el que s’anomena LifeStyle: moda, esport, salut, tendències, des de com fer un batut saludable fins a com planificar un entrenament esportiu, una ruta o triar un restaurant pel cap de setmana. On trobar aquella peça que t’encanta i, sobretot, el que és tendència a Andorra... M’agrada ensenyar l’StreetStlyle que es porta a Andorra.
 
–És fàcil desenvolupar-se en el món de la moda i ser blogger a Andorra?
–Per sort cada vegada s’entén més el concepte, malgrat que encara sigui certament complicat. Tant el sector de la moda com el del comerç aposten cada vegada més per les bloggers del país, però encara falta molt camí per fer...  
 
–Què és el que més la satisfà dels seus intercanvis amb els usuaris que la segueixen?
–La veritat és que tota interacció amb els seguidors és d’agrair. Satisfà molt quan agrada el treball realitzat i així t’ho transmeten, ja que tot el que es publica requereix de moltes hores de feina. Els meus seguidors són les millors i els agraeixo molt la presència rere les pantalles. 
 
–A més de ser blogger, es dedica a alguna altra cosa?
–Doncs sí: sóc project manager officer i mami.
 
–Li agradaria dedicar-se de forma exclusiva a l’àmbit de la moda i a l’entramat digital?
–Ara fa uns mesos vaig acabar un Post-Grau de Marketing Digital i em va encantar. He après moltes coses d’aquest món. Evidentment que m’agradaria poder-m’hi dedicar en exclusiva, però és molt complicat viure d’això. Afortunadament, m’encanta la feina que faig. De moment, ser personal style oficer és el meu preferit i més gran hobbie. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT