PUBLICITAT

Martí exposa les mesures anticrisi al copríncep episcopal

  • El cap de Govern es mostra disposat a dialogar amb Bartumeu
EL PERIÒDIC
LA SEU D?URGELL

Periodic
Martí en la reunió d'ahir amb Joan-Enric Vives, copríncep episcopal Foto: TONY LARA

El cap de Govern, Toni Martí, es va desplaçar ahir a la Seu d'Urgell per reunir-se amb el copríncep episcopal i arquebisbe d'Urgell, Joan-Enric Vives. Martí va explicar que durant la trobada van parlar de les mesures anticrisi anunciades al discurs televisiu del passat dilluns, i que ho va fer per una qüestió de «respecte institucional», tal i com va informar l'ANA.

D'altra banda, el cap de Govern va dir que la trobada amb el president del grup parlamentari socialdemòcrata, Jaume Bartumeu, prevista pel dia 30 de setembre, entra dins de la més absoluta normalitat perquè «nosaltres tenim una gran majoria però encara és més gran el nostre desig de diàleg»i va afegir que «la voluntat és que entre tots ho farem tot». En aquest sentit, va assegurar que el Partit Socialdemòcrata també va tenir molts vots a les eleccions i que representa una part important del poble d'Andorra, i que per tant se l'ha d'escoltar. Martí va afegir que perquè hi hagi diàleg hi ha d'haver voluntat per les dues parts i que de la seva hi serà segur.

En referència al fet que el PS lamentés que no s'hagi tornat a parlar dels possibles pactes d'Estat que es van anunciar a l'inici del mandat, Toni Martí va defugir valorar-ho i es va limitar a dir que va ser ell que va trucar Bartumeu per concertar la reunió del dia 30, i que «això vol dir que la meva voluntat continua sent la mateixa».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT