PUBLICITAT

Detingut un empresari resident a Andorra implicat en l'operació Emperador

  • La policia espanyola ha detingut tres persones més presumptament implicades en la trama de blanqueig de capitals liderada per ciutadans xinesos i que ja ha suposat la detenció de 89 persones
19102012_emperador
En l'operació s'ha decomissat una gran quantitat de diners. Foto: Ángel Díaz/EFE
La policia espanyola ha detingut a dues persones més presumptament implicades en la trama de blanqueig de capitals liderada per ciutadans xinesos i que ja ha suposat la detenció de 89 persones. Segons apunten des de diverses agències, d'entre aquestes noves detencions, una correspon a un empresari resident a Andorra, Oriol Mestre Risse, que ha estat detingut a la Seu d'Urgell i el segon detingut és l'advocat José Luís Cuervo Calvo.
L'operació Emperador va començar aquest dimarts al polígon Cobo Calleja de Fuenlabrada (Madrid). L'operació, que ha permès desmantellar una xarxa de blanqueig de capitals liderada per ciutadans xinesos, continua oberta. Des de dimarts s'han detingut 89 persones, 36 de les quals han ingressat a la presó, tot i que la majoria la podran abandonar previ pagament d'una fiança. Entre els detinguts hi ha un regidor de l'Ajuntament de Fuenlabrada, un inspector de la Policia Nacional, o l'actor porno Nacho Vidal i la seva germana.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT