PUBLICITAT

Detingut un home per agredir al seu excap amb una barra de ferro

  • La Policia ha d'intervenir per baralles a locals d'oci de la capital i la Massana
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Vista general de l'edifici central de la Policia Foto: ÀLEX LARA

La Policia va detenir dijous passat a un resident portuguès de 62 anys, com a presumpte autor d'una agressió física amb una barra de ferro . Els fets es van produir poc després que aquest home fos acomiadat de l'empresa, un taller mecànic d'Escaldes-Engordany. Suposadament hauria agredit un dels gerents del taller.

Segons la versió de la dona de l'home agredit, el resident portuguès es va presentar al taller el dijous amb la carta de comiat a la mà i amb una barra de ferro d'un metre de llargada. Va tirar la carta de comiat sobre la taula del seu excap i seguidament el va colpejar fins a tres vegades, la tercera caient a terra. Després, i sempre segons la versió de la dona, va amenaçar-la a ella, que es trobava en un despatx contigu al que es van produir els fets. Però, un dels treballadors va intervenir per calmar l'home i treure'l de l'oficina. Poc després va arribar la Policia i va detenir-lo. Segons la versió de la dona l'home va ser posat en llibertat el cap de setmana. L'agredit va patir diverses fractures i ferides obertes que van necessitar 24 punts de sutura.

Dues baralles a locals nocturns / No són els únics fets on la Policia va haver d'intervenir la setmana passada. La Policia va detenir fins a nou persones. Cinc de les detencions estan relacionades amb la superació dels límits d'alcoholèmia permesos, mentre que la resta tenen a veure amb actituds violentes: la del resident portuguès i dos vinculades a locals nocturns que van tenir lloc dissabte.

D'aquestes dues darreres, la primera es va produir a la Massana quan els agents van detenir un andorrà de 21 anys, com a presumpte autor d'una agressió física amb un got de vidre dins un local nocturn. La segona es va produir a Andorra la Vella, quan la Policia va detenir un resident francès de 28 anys, com a presumpte autor de resistència, desobediència, injúries i amenaces als agents de policia quan era controlat prop d'un local nocturn. A més, dimarts, la Policia va detenir a Escaldes un resident peruà de 27 anys que conduïa sense permís de conduir. L'home, al qual el jutge havia retirat el permís de conduir, va ser inculpat per trencar la privació judicial.

Finalment, durant la setmana passada els agents van detenir cinc persones per superar el límit d'alcoholèmia permesa. Així, van detenir divendres en el marc de la campanya de controls, un andorrà de 38 anys, per conducció amb una taxa d'1,40 g/l. L'endemà es van detenir tres persones més, un andorrà de 21 anys, amb una taxa d'alcohol de 0,98 g/l; un resident portuguès de 38 anys, amb una taxa d'1,59 g/l; i un andorrà de 47 anys, per conducció amb una taxa d'alcohol de 3,92 g/l, en tenir un accident de danys materials a la vila d'Encamp causant diversos desperfectes. Per últim, aquest diumenge, els agents van detenir un resident francès de 43 anys, per conducció amb una taxa d'alcohol d'1,11 g/l.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT