PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

SDP vol dotar de material modernitzat el Cos de Policia

La formació considera que la inversió en la màquina de les escoltes ha estat un malbaratament

Per El Periòdic

Víctor Naudi i Jaume Bartumeu, reunits amb els representantants dels sindicats policials.
Víctor Naudi i Jaume Bartumeu, reunits amb els representantants dels sindicats policials. | Emilio Prenas
El candidat a cap de Govern d’SDP, Víctor Naudi, va reunir-se durant el matí d’ahir amb membres dels sindicats de la Policia. Els portaveus van traslladar a Naudi i al número 14 de la nacional, Jaume Bartumeu, les principals preocupacions que els afecten i de les que els polítics ja havien estat informats durant la reunió mantinguda la tarda de dilluns.

Durant la reunió mantinguda ahir al matí a la seu del partit, es va denunciar el malbaratament de la subvenció que el cos percep per part del Govern en materials que no consideren primordials, com per exemple la màquina per a les intervencions de les comunicacions. SDP considera que el necessari és modernitzar el amterial del que actualment disposen els agents per tal de garantir la seguretat dels ciutadans del país. 

Pel que fa als candidats de les llistes territorials, els d’Escaldes-Engordany van traslladar-se fiins a l’entrada a la Vall del Madriu per presentar les seves propostes tocants al mediambient, mentre que els caps de llista de Sant Julià de Lòria van seguir amb les visites als comerciants de la parròquia per recollir-ne les preocupacions.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT