PUBLICITAT

Andorra la Vella

Andorra i la Seu d'Urgell acolliran el Campionat d’Espanya cadet

Els 32 equips es jugaran el títol a dues fases del 24 al 30 de maig

Per ALBERT CANES

El campió de l'edició del 2013, l'FC Barcelona
El campió de l'edició del 2013, l'FC Barcelona | FEB
Els 32 millors equips de la categoria cadet del bàsquet espanyol vindran a Andorra i la Seu d’Urgell per disputar el Campionat d’Espanya de Clubs d’aquesta categoria. L’esdeveniment tindrà lloc del 24 al 30 de maig, una època en què el turisme no és gaire elevat, com ha valorat Jordi Cerqueda en la presentació que s'ha realitzat avui al Poliesportiu d'Andorra: «Es calcula que hi haurà uns 60 acompanyants per equips, és a dir que seran unes 2000 persones que visitaran Andorra i la Seu. Això suposarà uns 150.000 euros per al país».

El torneig es divideix en dues fases i es dividiran en vuit grups de quatre equips cadascun i els dos primers passaran a vuitens de final. El sorteig per formar els grups es realitzarà el 12 de maig, a la Seu d’Urgell, i comptarà amb un sistema de caps de sèrie per a què els favorits al títol no es trobin fins a quarts de final.

L’organització ja ha decidit que la final i el partit pel tercer i quart lloc es disputaran a la Seu, mentre que els vuitens de final i els quarts es jugaran a Andorra. En la primera fase, 16 equip jugaran al Principat i els altres a la Seu d’Urgell durant tota la lligueta. El president del MoraBanc, Gorka Aixàs, i el del Sedis, Pere Porta, han aclarit que «la intenció no és cobrar per les entrades».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT