PUBLICITAT

Andorra la Vella

Conscienciats i a pel triomf

Jugadors, tècnics i directiva saben que el partit de demà davant La Bruixa d’Or és el més transcendent de la temporada i buscaran, sigui com sigui, la victòria amb el suport del públic

Per ALBERT CANES

Pinya dels jugadors del BC MoraBanc Andorra
Pinya dels jugadors del BC MoraBanc Andorra | TONY LARA
El partit més important de tota la temporada és el de demà. Això ho sap l’afició del MoraBanc, però sobretot, ho tenen clar els jugadors, el cos tècnic i la directiva del club. Vuit derrotes seguides pesen molt i la dinàmica ha de canviar demà davant La Bruixa d’Or Manresa, que tampoc gaudeix d’un bon moment: porta tres desfetes consecutives i és cuer de la lliga, empatat amb l’Andorra.

Jordi Trias va sortir ahir per cridar a l’afició per al partit contra el Manresa, deixant clar que l’equip és conscient del que hi ha: «No costa dir que és el partit més important de la temporada fins ara. És igual si guanyem d’1 punt o de 25, però s’ha de vèncer sí o sí. Entenem els xiulets del darrer partit. Jo també m’hagués quedat enfonsat si fos aficionat després del darrer partit a casa. Ells han estat molt bé tot l’any, han estat increïbles i espero que segueixin confiant. Estem treballant molt i necessitem més que mai que siguin el sisè jugador», va comentar. David Navarro va coincidir amb el seu company d’equip en la transcendència del matx de demà i també va demostrar que són conscients de la magnitud del duel: «És un partit molt important. Necessitem una victòria com sigui, hem d’estar molt preparats».

Els jugadors han gaudit d’una setmana de descans a causa de la Copa del Rei i, segons Navarro, anirà bé de cara a l’enfrontament de demà: «Després de la ratxa dolenta va bé un descans per intentar netejar els caps i venir amb més ganes i il·lusió». Més precabut va ser Trias: «El partit dirà si ens ha anat bé la setmana de descans. No sabria dir si ha anat per bé o per malament».

L’ex del Barça també va tractar el tema del seu rendiment i dels pocs minuts que ha jugat darrerament: «Com l’equip, he tingut una baixada en els últims partits. Treballaré per tornar a una millor línia. Hi ha més competència i això és decisió de l’entrenador. Jo no m’hi poso ficar aquí. Trias va acceptar que no esta satisfet amb aquesta situació: «Ara mateix no ho estic. Penso que a la primera volta vaig tenir un bon rendiment. M’agradaria tenir més minuts, però me’ls he de guanyar i hi ha 5 pivots i els minuts són més cars». El català també va fer referència a la situació que es va viure després que es quedés assegut tot el partit de Bilbao a la banqueta: «No cal que parlin amb mi. Sóc el mateix Jordi ara que fa 10 anys i 15. Van ser unes paraules que van ser una mica mal interpretades perquè el meu treball ha estat bo des del primer minut que sóc aquí».

Navarro, per la seva part, també va parlar sobre la seva aportació a l’equip, la qual va començar sent molt bona i ha baixat una mica en els últims enfrontaments: «Em segueixo sentint a gust i crec que faig bons partits. És cert que vaig començar molt fort i mantenir aquell nivell era difícil, però penso que el més important ara és que l’equip guanyi el proper partit».

Els dos jugadors també es van referir al crèdit que té el seu tècnic en l’equip, mostrant la plena confiança en ell: «No pensem que pugui ser el seu últim partit, té molt de crèdit en aquest club. Les derrotes sempre porten això. Estem a mort amb ell, sense dubte, i això ho dic clarament. Tothom és conscient que el seu rendiment ara mateix no és el que hauria de ser, tant de l’entrenador com dels jugadors, però això és un tema de tots. Hem de donar un pas endavant», va assegurar Trias. El discurs de Navarro estava en la mateixa línia que el del seu company: «El Joan ha fet molt pel club i hem d’estar amb ell. En aquests moments difícils, hem d’estar tots junts per aconseguir la victòria». Demà, a les 23h, sabrem quant crèdit li queda.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT