PUBLICITAT

Andorra la Vella

Viladomat, amb els Serradells

L'acord de patrocini és per als próxims dos anys

Per I. M.

Acord de patrocini VIladomat i Serradells
Acord de patrocini VIladomat i Serradells | EL PERIÒDIC
El Club Serradells ha trobat en Viladomat un aliat per continuar fent evolucionar la bèstia mediàtica en la qual s’està convertint el triatló. L’empresa de venda material esportiu s’ha convertit, almenys per als dos pròxims anys, en el nou patrocinador per a un club que al setembre va veure com alguns dels seus membres es van desvincular per crear el Club Anyós i que des de llavors ha passat de 70 socis a 117. Més d’un 40% en ni mig any, i això que estem en plena època d’hivern.

Eloy Garcia té clar també que l’entitat esportiva té uns deures socials i solidaris, per això després de realitzar diverses accions com ara una recollida de joguines al Nadal, la participació en la marató de TV· i d’altres accions, ha tancat un acord amb la fundació Bomosa alertant que a l’abril «farem un altre acte solidari, aquest de gran magnitud».

El creixement del triatló ha fet que el Comitè Olímpic Andorrà hagi sol·licitat la creació d’una federació que de moment no acaba de crear-se –cal que algú s’animi– però amb tot, el club Serradells ha creat un Campionat d’Andorra oficiós en duatló batejat com la Copa Viladomat, que englobarà les conegudes d’Engolasters (setembre) i Casamanya (octubre) a més d’una nova a Sant Julià que es farà al març o l’abril. A més hi ha una data enlaire per a la Tri-Blanc. El que està clar és que no hi ha descans. El calendari 2015 serà més complert.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT