PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Naudi exigeix més diàleg per part de DA

El líder d’SDP espera que la «prepotència» i la «supèrbia» desapareguin

Per R. M. S.

Víctor Naudi, durant la campanya electoral.
Víctor Naudi, durant la campanya electoral. | Tony Lara
«Hauria d’haver més debat en temes com la funció pública, amb l’esperit que vam iniciar nosaltres al 2009 amb Jaume Bartumeu i els 33 acords. Hauríem de continuar amb aquesta línia. Cal veure si DA continuarà amb la seva prepotència o serà més dialogant». Així es va expressar ahir el cap de llista de Socialdemocràcia i Progrés, Víctor Naudi, que ocuparè un dels dos bancs de conseller del seu partit.

Naudi va afirmar ahir que defensaran les «qüestions d’Estat com la negociació de l’acord  d’associació amb la Unió Europea, la reforma de les competències, la reforma sanitària, la reforma de la llei de la funció pública», i hi va afegir que en cas de que «s’acostin posicions», el seu partit volen «treballar-les».

«Farem una oposició responsable, la defensa dels valors i de les propostes programàtiques, i les que no coincideixen farem una oposició més estricta», va manifestar Naudi, que hagués preferit «que no hi hagués majoria absoluta per evitar la supèrbia que ha caracteritzat els últims quatre anys». Amb tot, segons el nou conseller d’SDP, «que hi hagi quatre forces representades ja és positiu perquè hi haurà més debat i serà un parlament més democràtic i participatiu».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT