PUBLICITAT

Rescatats els cotxes de 45 persones bloquejades a la RN320

Andorra i França col·laboren en les tasques d’auxili

Un tram de la RN320
Un tram de la RN320 | ANA
La Policia i els Bombers d’Andorra van participar ahir, juntament amb els equips de la Gendarmerie i Bombers francesos, en la recuperació dels vehicles i evacuació dels conductors i passatgers que van quedar bloquejats dimecres a la nit a la carretera RN320 entre La Croisade i el Coll de Puymorens.
En total, van ser una quinzena els vehicles atrapats com a conseqüència del fort vent que, juntament amb la neu, van començar a formar congestes que van obligar als conductors a aturar-se entre la Croisade i el Coll de Puymorens.
La prefectura de l’Arieja va comunicar dimecres a les 11 hores de la nit aquesta situació, demanant la col·laboració de les autoritats andorranes, que van allotjar 28 persones al Pas de la Casa, a l’Hotel Isard. A més, les autoritats franceses també van evacuar 17 persones més pel vessant de Porté-Puymorens.
Ahir al matí, els equips francesos i andorrans van col·laborar en les tasques de neteja de la carretera des del Pas de la Casa i fins el Coll de Puyorens i Porté-Puymorens
A més, els equips de la gendarmeria i bombers francesos, així com Policia i Bombers andorrans, van treballar durant la tarda per recuperar els vehicles atrapats i dirigir-los cap a Porté-Puymorens amb les persones que hi viatjaven, tasques en col·laboració entre la Prefectura de l’Arieja, la Prefectura dels Pirineus Orientals i Protecció Civil d’Andorra.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT