PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Glaucs torna 10 anys després del seu concert de comiat

La banda presentarà en acústic el seu darrer disc a la Fada Ignorant

Per IMAR MARTÍNEZ

Glaucs
Glaucs
Després de 10 anys del seu concert de comiat i de 14 del llançament del seu penúltim disc, el grup Glaucs es retroba i demà a partir de les 23.30 hores la Fada Ignorant d’Andorra la Vella serà un dels primer escenaris en recuperar el so d’unes de les bandes de pop rock català més reconegudes dels anys 90. Això sí, ho faran només Jofre Bardagí i Alexandre Rexach, en un format acústic i intimista, amb un repertori format majoritàriament per cançons de Glaucs, però sense oblidar les seves respectives carreres en solitari.

Presentaran el seu darrer àlbum Hem conegut la nit, un CD de 14 cançons on es noten els anys i la maduresa que han adquirit els membres de la banda, i que compta amb col·laboracions de noms tan coneguts com Santi Balmes de Love of Lesbian o els Blaumut.

Glaucs sorgir a Begur a l’octubre de l’any 1994. Durant els seus primers 9 anys de vida, van editar un total de cinc discos, més un recopilatori que va sortir l’any 2007. Amb cançons com Els teus ulls glaucs o Ho tornaria a fer van aconseguir fer-se un lloc important dins el panorama musical català. Després de separar-se, a mitjans del 2012  van anunciar noves cançons pel 2013 que finalment han necessitat un procés més llarg de producció.

Per commemora els 20 anys han gravat un single expressament per l’ocasió: Aquest Món. Tots els beneficis aniran destinats a l’Associació Catalana d’Afectats de Fibromiàlgia.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT