PUBLICITAT

Deu bombers de l’Alt Urgell reben medalles commemoratives

Es van lliurar 292 reconeixements a professionals catalans

En un acte emmarcat en la commemoració de la dia da de Sant Joan de Déu, fes ta patronal del Cos, es van lliurar ahir 292 reconeixements a bombers d’arreu de Catalunya. El conseller d’Interior, Ramon Espadaler, va presidir ahir a la Fira de Sabadell l’acte de lliurament de les Medalles d’Honor i les Mencions Honorífiques als membres del Cos de Bombers de la Generalitat pels anys dedicats al servei. Enguany s’ha atorgat deu reconeixements a bombers de l’Alt Urgell. 
Domènec Ramos González, bomber funcionari de la Seu, va rebre la medalla d’or per 35 anys de servei i, per la seva banda, Josep Aran Viles i Xavier Colomes Colell, també funcionaris del Parc de Bombers urgellenc, van ser reconeguts amb la medalla de bronze (20 anys). 
 
Finalment, a set bombers voluntaris se’ls va atorgar la medalla d’argent (25 anys). Es tracta de Josep Serra Serra (Coll de Nargó), Horaci Botella Soret (Josa i Tuixén), Àngel Martínez Edo (Josa i Tuixén), Jordi Masa Sancliment (Josa i Tuixén), Joan Antoni Massana Cortina (Montferrer i Castellbò), Javier Alejandre Simon (Organyà) i Marcel Torner Villanueva (Organyà). 
Durant la seva intervenció, el conseller Espadaler va anunciar una nova oferta pública pel cos de bombers, amb una convocatòria de 153 places per a poder rejovenir el cos. Així mateix, Espadaler va indicar que també , properament, s’obrirà una oferta per atendre les baixes que hi hagi entre els bombers voluntaris. El titular d’Interior va aprofitar l’acte per «agrair la talla i la capacitat humana i de servei dels bombers».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT