Maeva Estévez, segona a la cursa FIS de Moena

Oliveras, 65è en el segon entrenament de la Copa del Món de descens

Per EL PERIÒDIC

Maeva Estévez, ahir amb la medalla com a segona classificada a Moena.
Maeva Estévez, ahir amb la medalla com a segona classificada a Moena. | El Periòdic
Ahir Maeva Estévez va pujar al podi a una cursa FIS. Va ser a Moena (Itàlia), va acabar segona en la prova de boardercross. Així mateix, Marc Oliveras, que és a la Copa del Món de Kvitfjell (Noruega), va ser ahir al segon entrenament oficial de descens, on va acabar 65è.

Estévez havia acabat amb el 6è millor temps en les classificatòries d’ahir de la cursa FIS, però en les rondes finals va anar a per totes i, tot i les sortides, que la van obligar a treballar-s’ho molt per anar passant. «Tot i així, al final ha aconseguit estar allà amb molt bona feina sobre la taula», segons va explicar el seu entrenador, Aniol Artigal.

En la final va acabar segon: Estévez anava quarta però en la cursa hi va haver molta batalla cos a cos, i va creuar la meta en la segona posició, per darrera de la guanyadora, la francesa Manon Petit. Estévez va sumar 88 punts FIS. Avui es disputa una segona cursa FIS a la mateixa estació.

Pel que fa a Oliveras, en esquí alpí, va finalitzar en la 65a posició en l’entrenament de descens de la Copa del Món noruega, amb un temps de 1.52.69, a 4.97 del millor registre, que ahir va ser per al nordamericà Steven Nyman, amb 1.47.72. Avui es disputa la cursa de descens d’aquesta Copa del Món, mentre que el diumenge serà la cita del supergegant.

Ahir també es va disputar a Les Carroz (França) un gegant FIS amb Sara Raméntol 12a i Sissi Hinterreitner fora en la segona mànega quan en la primera havia estat 31a. Raméntol, que en la primera baixada havia estat 6a, va fer un temps de 1.56.45, a 2.49 de la guanyadora, la francesa Coralie Frasse Sombet. Per altra part, a l’eslàlom masculí dels Nacionals Júniors de Courmayeur (Itàlia) no va acabar cap andorrà.