PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Augmenten els fons propis tot i el descens d’ingressos

L’ACA per segon any de forma consecutiva presenta números positius

Per JOAN JOSEP BLASCO

Enric Pujal mostra els números de l’entitat i el programa d’activitats.
Enric Pujal mostra els números de l’entitat i el programa d’activitats. | Tony Lara
L’Automòbil Club d’Andorra (ACA) va realitzar l’assemblea general ordinària, on va presentar els comptes i el programa d’activitats als seus socis. Per segon any seguit els números són positius.
 
La previsió de superàvit del 2015 és de 85.970 euros, que significa un ascens respecte els 82.359 del 2014. Els ingressos calculats són d’1.126.766  i les despeses d’1.094.696. Baixen els ingressos per diferents aspectes, com la reducció de matriculacions. En l’exercici anterior van entrar 1.160.235 i van sortir 1.202.338.
 
Torna la Copa TT
Després d’un any sense disputar-se, la Copa TT torna a organitzar-se. El calendari estarà format per tres proves:  la Massana (12 de juliol), Arinsal (23 d’agost) i Sant Julià de Lòria (20 de setembre). Les categories seran les d’Xtrem i Preparats, i es presenta la novetat de la zona jocker. Si aquesta se supera amb èxit, els equips que no realitzin un bon inici de cursa podran recuperar punts per poder lluitar per estar entre els millors. Manté un calendari esportiu de catorze proves. També estan en el programa les GSeries, Crono Clàssic, Pujada del Campionat d’Espanya de muntanya, Ral·li d’Andorra, Winter Rally i Trofeu Andros. La situació de Banca Privada d’Andorra fa que l’entitat estigui a l’espectativa dels contractes de patrocini que manté en algunes de les proves que organitza. «Esperem esdeveniments. Després reaccionarem depenent del que passi», exposa Enric Pujal, president de l’ACA.
 
El Circuit d’Andorra-Pas de la Casa és una instal·lació a la que se li vol donar més rellevància fora de la temporada d’hivern. «Donar-li més sortida a l’estiu és un dels reptes», assegura Pujal. L’ACA té el compromís de Govern que s’asfaltarà de nou, perquè l’actual quitrà és massa abrasiu pels pneumàtics quan el gel desapareix. En la junta directiva es produeix una baixa que no se substituix. Jordi Torres deixa de ser volcal per incompatibilitat amb el càrrec de conseller general. H
 
PUBLICITAT
PUBLICITAT