PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Allunyar-se del cuer

El MoraBanc té l’oportunitat de donar un cop d’autoritat i deixar en una situació molt complicada al Fuenlabrada

Per JOAN JOSEP BLASCO

Dani Pérez defensa David Navarro en el partit de la primera volta.
Dani Pérez defensa David Navarro en el partit de la primera volta.
Rellevància màxima pel partit que disputa diumenge el BC MotaBanc Andorra. Visita el Principat el Montakit Fuenlabrada, el cuer. Si els de Joan Peñarroya segueixen en la mateixa línia dels últims partits i s’adjudiquen la victòria, deixarien a un rival directe tocat de mort.
 
Tres victòries en les últimes quatre setmanes han donat aire a l’equip. I les sensacions que va deixar en la victòria a Badalona permet afrontar el futur amb més optimsme que no pas fa unes setmanes enrera. «Estem de pujada en un moment de molta tensió a la lliga per a tothom en la compeitició», indica Peñarroya. Es produeix perquè al seu equip «hi ha molts jugadors que estan rendint i això és una gran notícia». L’augment en el rediment individual i col·lectiu fa que «l’equip s’ha assentat en les últimes jornades». Davant tindran un Fuenlabrada que si perd es posarà tres victòries per darrera dels andorrans. El tècnic espera «un partit molt dur pel tipus de rival i jugadors que té, que són de molt nivell i que vénen amb una necessitat molt gran. Però la nostra també ho és».
 
Els madrilenys compten amb el jugador amb millor valoració de tota la competició, Andy Panko. El nord-americà és el màxim anotador amb una mitjana de 17,8 punts per partit, qui més faltes rep i més minuts juga. Tenir un jugador d’aquestes carecterístiques i ser cuer, no parla massa bé de la resta del conjunt, tot i compta amb homes determinants com Jeleel Akindele. La importància del matx la tenen clara en les dues bandes. Per Javi Vega, jugador del Fuenlabrada, aquest és «un partit clau per a tots dos. Pensaran que si ens guanyen obren una distància de tres victòries i per a nosaltres és fonamental per sumar i començar a treure el cap». Cada matx és decisiu demana tranquil·litat: «Dins de la pressió de la situació en la que estem hem de fugir de l’ansietat. Som conscients del que ens juguem i que els partits com el del passat dissabte a Obradoiro no poden tornar a repetir-se».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT