Puig és més destacat dels andorrans en masculí amb una quarta posició

Per JOAN JOSEP BLASCO

Raméntol, al caixió més alt de la prova d’eslàlom.
Raméntol, al caixió més alt de la prova d’eslàlom. | FAE
El Tarter va acollir els Campionats Nacionals d’Andorra d’eslàlom. La més destacada de la delegació del Principat va ser Sara Raméntol, que va adjudicar-se la prova en categoria femenina. La jornada es va caracteritzar pel gran nombre d’abandonaments que es van produir en les dues curses que es van disputar a Grandvalira.

Va marcar un crono d’1.42,19 minuts, que li van permetre sumar 51.17 punts FIS. La van acompanyar al podi les espanyoles Núria Tornero (1.43,86) i Sílvia Vila (1.43.91). Marta Ribó va ser sisena amb 1.49,71, mentre que Sissi Hinterreitner quedava fora en la segona mànega. Només van finalitzar 7 corredores i fins a 22 van quedar eliminades.

En masculí Arnau Puig va ser el millor dels andorrans. Va fregar el podi amb una quarta plaça, després de marcar un crono d’1.32,30, sumant 38.82 punts. L’espanyol Pol Carreras es va imposar amb 1.29,51, seguit pel seu compatriota Joaquim Salarich (1.30.,32) i pel francès Maxime Tissot (1.30.50). Joan Verdú, que tornava a la competició, va ser cinquè amb 1.32,94. Robert Solsona va ser sisè (1.33.25) i Pol Robert setzè (1.49,00). Fins a setze esquiadors andorrans van quedar eliminats. Formaven part del grup de 48 corredors que no van acabar. Només van concloure la cursa setze corredors. Avui es disputa l’eslàlom gegant dels Nacionals.