PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Les filatèlies tanquen a l’espera dels euros andorrans

No es garanteix la disponibilitat d'estoc

Per Marisa da Costa

Cartell penjat en una de les filatèlies.
Cartell penjat en una de les filatèlies. | M.C.
Les tres filatèlies del país informen mitjançant cartells penjats a les seves portes de la manca d’estoc d’euros fins que el Servei d’Emissions no els faci’n arribar una nova tongada de paquets per a la col·lecció.
 
Els encarregats dels negocis esperen rebre més monedes entre avui mateix i demà, malgrat desconèixer del cert si serà així. El Servei d’Emissions no els confirma quan podran adquirir-ne ni tampoc en quina quantitat. Des del departament tampoc no se s’assegura quan es podran comprar de nou.
 
De fet, les notes d‘avís que pengen a les botigues ja adverteixen que no s’assegura a cap client la possibilitat de garantir-los les seves reserves de lots: «Disposar d’un tiquet no garanteix la seva adquisició (...) en cas que decidim deixar-los de vendre, que aquests s’exhaureixin o que no se’ns subministrin, aquest quedarà anul·lat».
 
Els filatèlics, que els darrers dos mesos han hagut de despatxar llargues cues de persones que adquireixen les monedes no pel seu valor com a peça sinó pel benefici que se’n pot extreure mitjançant la seva venda a numismàtics de debó, es desentenen de la desinformació a què se’ls sotmet des del servei emissor.
 
Ens els cartells, a més de notificar que no disposen de lots, remeten els clients a altres distribuïdors que, a la seva vegada, tampoc no disposen del producte. El petit sector deixa entreveure el tedi per un anterior motiu d’entusiasme.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT