PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Stojanovski, baixa tres setmanes per lesió

Per JOAN JOSEP BLASCO

33 Stojanovski rep atencions.
33 Stojanovski rep atencions. | MoraBanc
Males noticíes per al BC MoraBanc Andorra. Quan està passant el millor moment de la temporada perd durant tres setmanes a un dels jugadors que està més en forma i que és tot un revulsiu des de la seva arribada en el mercat d’hivern. Vojdan Stojanovski està lesionat i es perdrà els pròxims partits.
 
El dany es va produir en el tram final del partit de diumenge contra el Montakit Fuenlabrada. Va ser en tornar per defensar després de realitzar una safata. Es va sotmetre a una ecografia on es va poder comprovar que té una lesió de grau dos al bíceps femoral de la cama esquerra. No es pot veure la longitud de la lesió, però es valora que estarà tres setmanes de baixa, pel que no jugarà contra el Valencia Basket, CAI Saragossa i Movistar Estudiantes. Stojanovski farà repòs els pròxims tres dies per a que es desinflami la zona i pugui iniciar la rehabilitació.
 
Entrenador del mes

Les quatre victòries sumades del MoraBanc, per només una derrota, durant el mes de març li val a Joan Peñarroya ser escollit com a millor entrenador de l’Associació Espanyola d’Entrenadors de Bàsquet - Lliga Endesa del mes de març. El conjunt andorrà en aquest període es va imposar a Manresa, Tenerife, Joventut i Fuenlabrada, mentre que només va perdre contra el Laboral Kutxa Baskònia. El mateix balanç sumen Ibon Navarro (Laboral Kutxa), Joan Plaza (Unicaja de Màlaga) i Pablo Laso (Real Madrid), però el terrassenc s’imposa en el desempat tenint en compte criteris com la classificació que ocupen els rivals als que s’ha guanyat, la diferència en el marcador, i si els triomfs s’han produit com a local o visitant.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT