PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Lescano participarà en el Campionat del Món d’ORC

Aquest any canvia de vaixell i forma part de la tripulació de ‘L’Immens’

Per JOAN JOSEP BLASCO

Marcel Lescano, a bord de ‘L’Immens’ en el Trofeu Príncep de Girona.
Marcel Lescano, a bord de ‘L’Immens’ en el Trofeu Príncep de Girona. | Alfred Farré
Temporada de canvis per a Marcel Lescano. Formarà part de la tripulació d’un altre vaixell i per primera vegada partciparà en els Campionats del Món d’ORC. Serà la prova més important en la que prendrà part aquest curs, a més de la Copa del Rei, esdeveniment on és un habitual els darrers anys amb diverses embarcacions.
 
Competirà amb L’Immens, un Sinergia 40 d’Àlex Laplaza. Farà de trimmer d’spinnaker en una tripulació d’una dotzena de components. Per tal de preparar les cites més importants competiran en regates de la costa catalana, que afronten com a entrenaments de qualitat, on destaca la participació de la Comte de Godó, a Barcelona de l’11 al 14 de juny. També disputarà el Campionat de Catalunya i les diferents proves que composen el calendari del Trofeu Comodoro.
 
La cita que està assenyalada amb més rellevància de la temporada són els Mundials d’ORC, que es portaran a terme a Barcelona del 27 de juny al 4 de juliol. Hi seran presents els vaixells punters de la categoria. Per aquest motiu són corosos a l’hora de marcar objectius. «Ens agradaria guanyar, però estem parlant d’uns Campionats del Món, amb gent que són uns autèntics monstres de la vela», assenyala Lescano. Tot i així no descarten ser entre els milors de la flota: «El vaixell està molt ben preparat i la tripulació és de molta qualitat. Tenim possibilitats de fer una cosa seriosa i tenim ganes d’anar al davant de tot».
 
Després d’aquesta competició serà el torn la Copa del Rei, en aigües de Palma de Mallorca, de l‘1 al 8 d’agost. «Com sempre, anirem a per totes», afirma el regatista andorrà de cara a la prova balear. Durant la temporada també competirà fora del calendari de L’Immens. Del 26 de setembre al 4 d’octubre participarà en una regata de clàssics a França, a Les voiles de Saint Tropez, amb una embarcació de l’alemany Peter Fisher, on realitzarà funcions de trimmer de major.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT