PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

No es pot fallar amb el penúltim

Oriol, amb la clavícula trencada, es pot perdre la resta del curs

Per JOAN JOSEP BLASCO

| J.J.B.
L’obligarietat de guanyar cada partit té una nova etapa demà. L’FC Andorra torna a jugar més d’un mes després a Aixovall. Ho fa rebent al pènúltim classificat, el CF Tremp, pel que es planteja un matx en el que no es pot fallar. Les baixes afecten als tricolors, amb només quinze efectius de la primera plantilla.
 
Els lleidatans porten tota la temporada lluitant per eludir el descens. Sumen només 21 punts, dos dels quals en les cinc darreres jornades. «Esperem un plantejament ultradefensiu. Intentaran aprofitar alguna sortida al contraatac o jugada d’estratègia», assegura l’entrenador andorrà, Justo Ruiz. La pugna amb l’Atlètic Alpicat seguirà ben viva una setmana més. De moment cap dels dos implicats no fallen. «Per com està anant la segona volta pocs punts es perdran», calcula, remarcant que «els dos equips arribem al tram final molt forts». Fins a la conclusió no preveu treba: «S’ha convertit en una lluita. No recordo a dos equips que sumin tants punts. Està sent una temporada molt igualada entre els dos primers». Fa setmanes que s’han escapat en la classificació. Si l’FC Andorra guanya el partit que té pendent amb el CF Solsona, atraparà l’Alpicat al capdavant de la classificació. «Pràcticament tenim assegurada la segona plaça, però el nostre objectiu és ser campions», assegura Ruiz.
 
Els tricolors són el conjunt menys golejat. L’encert defensiu és una de les claus de l’èxit. «És important en aquesta categoria mantenir la pòrteria a zero. És sinònim de puntuar», assenyala Ferran Pol. Pel porter, el fet d’haver d’assegurar la victòria en cada matx no és cap maldecap per a la plantilla: «És una pressió que ens fa sortir al camp motivats. Cada partit l’hem de guanyar i tenim aquesta mentalitat. L’empat no ens val».

Lesió d’Oriol
Nou entrebanc el que se li presenta al tècnic. Oriol Roch es va trencar la clavícula en el darrer matx, al camp del CF Agramunt. «És una baixa important perquè és un jugador polivalent, que pot jugar al mig del camp i al centre de la defensa», i que se suma a les baixes per sanció de Riera i Mateo. A més Leo té un trencament de fibres, pel que no està al cent per cent.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT