PUBLICITAT

Aixovall

La UE Santa Coloma es queda un pas per darrera en la lluita pel títol

L'FC Santa Coloma i l'FC Lusitans es queden com a favorits per emportar-se la Lliga

Per ALBERT CANES

Juvenal i Ayala disputen una pilota, ahir al Camp d’Esports d’Aixovall. FOTO: TONY LARA
Juvenal i Ayala disputen una pilota, ahir al Camp d’Esports d’Aixovall. FOTO: TONY LARA | TONY LARA
 Amb l’empat a un gol entre l’FC Lusitans i la UE Sant Julià, i el triomf per 3-1 de l’FC Santa Coloma en el derbi colomenc, la UE Santa Coloma i els lauredians es queden un pas per darrera en la lluita pel títol respecte als de Richard Imbernon i als de Vicenç Marquès, que són ara els dos candidats ferms a assolir el títol d’aquí a dues setmanes. 
 
Els dos enfrontaments d’ahir van ser similars en un aspecte: en la primera meitat no va haver pràcticament ocasions de gol i van ser a nivell d’espectador avorrides, però van tenir unes segones parts entretingudes i amb gols. En el cas del derbi, només al primer minut es van avançar amb un golàs amb moviment de tisora de Gabi Riera, que no va celebrar el gol per respecte als seus antics companys. Cristian Martínez va posar més distància en el marcador amb un gol en què es va quedar sol a la frontal de l’àrea i va superar molt bé José Antonio Gomes. l’FC Santa Coloma es va quedar amb deu jugadors a causa de l’expulsió de Marc Rebés en el minut 78 per doble targeta groga. Deu minuts després, un penal d’Ildefons Lima sobre Víctor Bernat va posar emoció al partit. Jordi Rubio no va errar el xut i deixava el 2-1 per als darrers instants del duel.
 
La UE va tenir una ocasió per empatar en l’afegit, però Cristian va esvair dubtes amb un golàs de vaselina superant a un Gomes que estava avançat per una sortida que havia fet. 
 
En el duel entre Lusitans i Sant Julià, es van avançar els lauredians amb un gol de Carlos Israel Pérez al minut 51. Més de 25 minuts després, al 77, Luis Miguel Dos Reis va salvar un punt d’or per al Lusitans, posant l’empat definitiu al marcador que podria valdre la Lliga. La següent jornada serà la decisiva amb un enfrontament entre el primer i el segon, l’FC Lusitans i l’FC Santa Coloma, que podria acabar amb nou campió de lliga si el Lusitans surt com a vencedor. Tot i això, ni la UE Sant Julià ni la UE Santa Coloma poden quedar descartats per la lluita amb sis punts encara per disputar-se.

L'Inter Club Escaldes consuma el descens

L’Inter ja és matemàticament de segona després de caure davant l’FC Encamp per 2-1 i que la UE Engordany vencés l’Ordino per 1-3. Així doncs, els dos equips guanyadors del cap de setmana es disputaran l’altra plaça de salvació en les dues jornades restants.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT