PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El director de MoraBanc afirma que no hi ha contaminació en l’entitat pel cas BPA

Després de la presentació del programa B-Ready, Sasplugas mostra tranquil·litat per la crisi de la Banca Privada d'Andorra

Per ESTEFANIA GRACIA

Joan Carles Sasplugas en la presentació de B-Ready, ahir.
Joan Carles Sasplugas en la presentació de B-Ready, ahir. | ANA / M.C
En unes declaracions sobre el cas BPA, el director general de MoraBanc, Joan Carles Sasplugas, va assegurar ahir que el banc no està afectat: «La nostra entitat no s’ha vist contaminada en cap aspecte» per la crisi de BPA. Sasplugas va mostrar tranquil·litat i va manifestar que fins ara «no s’han produït reaccions negatives ni dels corresponsals quant a tallar les línies d’operacions ni dels clients». 
 
A més, va indicar que estan molt segurs amb la solvència del banc i el punt de balanç en què es troba l’entitat, i va considerar, a més, que la crisi «està molt ben conduïda, s’estan fent molt bé les coses» per part del Govern.  Assegurava, també, que a la seva entitat «no passarà res semblant, en aquest aspecte podem transmetre calma perquè els nostres clients han d’estar segurs que aquest és un fet aïllat que no té perquè propagar-se en altres entitats». 
Sasplugas va fer aquestes declaracions després de la presentació de la iniciativa B- Ready. Amb el què la Fundació Ship2B ha decidit apostar pels projectes emprenedors d’Andorra. Amb el suport i col·laboració de MoraBanc, ambdues entitats tiraran endavant la iniciativa B-Ready, un programa en el que es seleccionaran dos projectes socials del Principat i als que se’ls donarà el màxim de suport, assessorament i mentoring possible. 
 
El director general de Ship2B, Xavier Pont, anima a tots els emprenedors a presentar els seus projectes, «doncs acceptem tot tipus d’iniciatives, aquestes però, han de ser fetes per gent d’Andorrra, estrangers que vulgui aterrar al Principat o entusiastes d’aquí que vulgui internacionalitzar la seva idea». Han de ser per tant, emprenedories viables, que es puguin sustentar per elles mateixes, i sobretot, que causin un impacte ambiental o social a Andorra. Els projectes escollits, rebran suport informatiu i assessorament, i segons es vagi desenvolupant i evolucionant el projecte, MoraBanc considerarà la possibilitat de donar també suport financer. 
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT