PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Peñarroya: «A veure si podem acabar gaudint»

El MoraBanc pot obtenir mitja permanència a la difícil pista d’un Múrcia que aspira al ‘play-off’

Per El Periòdic

Joan Peñarroya, en una compareixença de premsa al Poliesportiu d'Andorra.
Joan Peñarroya, en una compareixença de premsa al Poliesportiu d'Andorra. | TONY LARA
Els bons resultats del BC MoraBanc Andorra en les darreres jornades han permès donar un gran pas endavant cap a la permanència. No és encara matemàtic, però falten cinc  partits i està mig encarrilada.
 
Aquesta és una evidència que ahir va permetre a Peñarroya parlar de tenir un final plàcid de temporada, el que seria un èxit més que rotund en la primera temporada del retorn a l’ACB. «Es difícil gaudir del bàsquet quan estàs en una situació d’angoixa i ara estem en un procés de guanyar i acabar gaudint. Aquesta seria la millor de les sensacions», va manifestar abans de destacar que l’equip tricolor continua creixent dia a dia: «L’equip està en un moment de pujada i s’han d’aprofitar les sensacions grupals i de molts jugadors. D’estar bé a tenir angoixa hi ha una línia molt fina».
 
El Múrcia ha fet una campanya per omplir el pavelló i Peñarroya, conscient del potencial del rival, va avisar: «Lluitar pel play-off és nou per ells i tenen a la gent endollada a base victòries i un bon joc amb energia i fe que provoca que els partits contra aquest equip siguin vius». Amb tot, el MoraBanc viatja amb Stojanovski totalment recuperat de la lesió que el va tenir tres setmanes lluny dels parquets. Així doncs, la infermeria tricolor està buida per afrontar la recta final.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT