Victòria d’ofici

L’FC Andorra suma el vuitè triomf seguit en un partit on el rival no va rematar a porteria

Per JOAN JOSEP BLASCO

Riera, en el partit contra el Borges Blanques.
Riera, en el partit contra el Borges Blanques. | J.J.B.
A quest cop l’actitud sí que va ser l’esperada per l’entrenador, Justo Ruiz. L’FC Andorra continua el seu camí cap a l’ascens amb el vuitè triomf consecutiu, després de vèncer a l’AE Alcoltge (0-1) en un partit que va dominar. Va vèncer per la mínima, però ho podia haver fet amb major diferència, el que no hagués portat fins al xiulet final la incertesa del resultat per la diferència mínima existent en el marcador.

Només la falta de punteria en la rematada o en la darrera passada va evitar que els tricolors marquessin més gols. L’únic es va produir al minut 35, obra de Riera, que rebia una passada entre els centrals de Juli, i superava el porter amb un xut ras. Els lleidatans en tot el matx no van donar feina a Pol. Rey, pitxitxi del grup 5, va quedar completament anul·lat. En la represa, a mida que van anar passant els minuts, es va accentuar la superioritat visitant. Al contraatac van arribar les millors ocasions. Riera va tenir-ne dues per fer el segon. També Victor Hugo, que es va quedar sol davant el porter però que en comptes de definir, va decidir passar cap a Leo, i la defensa va tallar la passada. Amb la victòria a la butxaca ruiz es mostrava satisfet. «Defensivament hem estat molt bé, sent intensos i seriosos», indicava el tècnic, que remarcava el canvi d’imatge de l’equip respecte al partit anterior amb el CF Tremp: «Hem mostrat la nostra millor cara, amb la sensació de ser un equip campió». Aquesta setmana marcarà el futur, ja que dimecres arriba a Aixovall el CF Solsona, el tercer classificat, i dissabte el líder, l’Atlètic Alpicat. «El millor és que continuem depenent de nosaltres mateixos», exposa Ruiz.