PUBLICITAT

Andorra la Vella

El Govern trenca amb el doctor Enric Agustí, detingut pel cas Innova

L'assessoria que prestava al Ministeri de Salut i Benestar finalitzava el 30 d’abril

Per EL PERIÒDICç

Un moment dels registres de la Guàrdia Civil, ahir a Reus.
Un moment dels registres de la Guàrdia Civil, ahir a Reus. | JAUME SELLART / EFE
El Govern, arran de la detenció del doctor Enric Agustí pel cas Innova, ha informat que dóna per finalitzada l'assessoria que prestava al Ministeri de Salut i Benestar. En concret, ha informat que el contracte finalitza el dia 30 d’abril en haver assolit l’objecte pel qual es va establir, per la qual cosa també finalitza la relació contractual amb Agustí, exsubdirector general del Servei Català de la Salut, exdirector general de l'Hospital Sant Joan de Reus i de Sagessa.

El Govern ha posat de manifest que el Ministeri de Salut i Benestar va contractar al doctor Enric Agustí els serveis de consultoria tècnica per a prestacions d’assessorament estratègic en el procés d’implementació operativa de la reforma del sistema de salut i protecció social.

Agustí ha estat detingut aquest dimarts arran del cas Innova, que afecta l'Hospital de Reus i que està sota secret de sumari. La Guàrdia Civil apunta que s'estaria investigant una possible trama entre càrrecs públics, directius d'empreses públiques i empresaris per dur a terme els suposats delictes, relacionats amb algunes contractacions.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT