PUBLICITAT

Barcelona

Rebuig a la disputa de partits FIBA en mig de la temporada

Gorka Aixàs i Francesc Solana van representar el MoraBanc en l’assemblea general extraordinària de l'ACB

Per EL PERIÒDIC

Imatge de l’assemblea general de l’ACB, ahir a Barcelona.
Imatge de l’assemblea general de l’ACB, ahir a Barcelona. | ACB PHOTO
L’ACB va portar a terme ahir l’assemblea general extraordinària amb varis temes sobre la taula, com els acords amb les televisions que difonen els partits de la Lliga Endesa, la problemàtica amb la FIBA per la disputa de partits de selecció en mig d’una temporada o la negociació de convenis amb els organismes del bàsquet espanyol. En la reunió hi van assistir dos representants del MoraBanc Andorra: el president del club, Gorka Aixàs, i el director general, Francesc Solana. 
 
El més destacat de l’assemblea va ser el «rebuig absolut» mitjançant una carta a la FIBA per part de l’ACB i les altres set lligues europees a la disputa de partits de seleccions en quatre períodes establerts en què s’haurien d’aturar les competicions de clubs. Aquestes finestres serien al febrer, juny, setembre i novembre i comportaria nou dies d’inactivitat en cadascun dels terminis establerts. Les lligues europees van demanar també establir un mes complet de descans per als participants en les competicions de seleccions, així com establir una distribució d’ingressos amb els clubs per compensar la cessió dels jugadors. 
 
En l’assemblea també es van parlar dels acords amb les televisions, que actualment no són gaire satisfactoris, o la negociació de l’ACB amb l’ABP, AEEB i AEBA per regular els convenis col·lectius i acords professionals durant els propers anys.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT