PUBLICITAT

Els Grups Parlamentaris presenten a tràmit 24 preguntes

El síndic acota el temps d’intervenció i es limita a 15 minuts per pregunta

Mònica Bonell, subsíndica general
Mònica Bonell, subsíndica general | ANA
Mònica Bonell, subsíndica general, va comparèixer ahir després de la Junta de Presidents per exposar que s’han tramitat les preguntes que seran tractades en la propera sessió del Consell General, que se celebrarà el 14 de maig. Els Grups Parlamentaris van entrar a tràmit, un total de 24 preguntes, 11 de les quals són sobre l’afer BPA. 
Donada la quantitat de preguntes presentades (13 pel Grup Liberal i 11 del Grup Mixt) el síndic general, Vicenç Mateu, va demanar que s’acoti el temps d’intervenció i es limiti a quinze minuts per pregunta. Actualment, el reglament especifica que són vuit minuts per pregunta i resposta, més un minut per les repreguntes. Alguns dels grups parlamentaris van demanar que tot i aquesta reducció de temps, les preguntes tinguin el debat necessari perquè quedin ben contestades. 
També, després de la visita que l’ambaixadora dels Emirats Àrabs Units, Hissa Abdulla Ahmed Al-Otaiba va fer la setmana passada a Andorra, Bonell va informar de l’interès que va mostrar perquè membres del Parlament visitessin el Principat. Mateu va proposar que aquesta visita es produeixi la propera temporada d’hivern per parlar de les relacions econòmiques que hi puguin haver entre els dos països. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT