PUBLICITAT

Andorra La Vella

La Batllia denega les demandes dels ciutadans contra Vivand

L’òrgan judicial de primera instància conclou que el demandant no té legitimació per interposar la petició

Per EL PERIÒDIC

L’Avinguda Meritxell durant la celebració del Vivand d’Andorra.
L’Avinguda Meritxell durant la celebració del Vivand d’Andorra. | TONY LARA
El Gabinet de comunicació d’Escaldes-Engordany va comunicar ahir que la Batllia ha desestimat les tres darreres demandes que havien presentat ciutadans i membres de Carlemany-Calidae contra el projecte de conversió d’un tram de l’avinguda Carlemany en la zona per a vianants i diferents actes administratius perifèrics, previs o cennexes. 
 
Així doncs, en relació a la demanda presentada contra el concurs públic convocat per adjudicar el subministrament, col·locació i posada en funcionament d’un sistema de seguretat ciutadana i de gestió d’accés dels vehicles a la zona per vianants, l’òrgan judicial de primera instància va concloure que el demandant «no té legitimació activa per interposar dita demanda». Doncs en aquest sentit, la sentència de la Batllia considera que el demandant «no indica, ni tan sols de forma indiciària, en el seu escrit de demanda, quin seria el seu eventual interès en l’objecte del litigi, si bé es pot copsar que malgrat ser un sol demandant, parla en plural».
 
A més, el comú creu que cal destacar que l’òrgan judicial «desestima la demanda contra l’Ordinació de regulació d’accés de vehicles a l’avinguda Carlemany que va aprovar la corporació d’Escaldes, juntament amb el projecte de conversió a vianants d’una part de l’avinguda Carlemany». 
 
En aquest cas, la sentència desestima íntegrament el fons de la demanda, concloent que s’imposen els termes de la sentència del Tribunal Superior de gener de 2015 que validava l’acord de creació de la zona de vianants aprovat en Consell de Comú el passat 19 de juliol del 2013. Per la seva banda, el comú ha mostrat una gran satisfacció perquè aquestes darreres sentències de primera instància. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT