PUBLICITAT

Andorra La Vella

Andorra a la ‘Carrera contra la Fam’

Més de 280.000 joves participen en la cursa promoguda per l’organització humanitària

Per EL PERIÒDIC

Nens jugant al Prat del Colat.
Nens jugant al Prat del Colat. | TONY LARA
Més de 280.000 joves participen en la ‘Carrera contra la Fam’ d’avui, promoguda per l’organització humanitària ‘Acció contra la fam’. Entre els participants, s’hi troben prop de 200 alumnes del Col·legi Internacional del Pirineu, que estaran en la línia de sortida de la 18a edició de la carrera per recolzar l’acció. Doncs volen «ser part de la solució a aquest problema donant suport a la tasca d’Acció contra la Fam amb aquesta iniciativa». 
 
D’altra banda, les escoles de primera i segona ensenyança d’Ordino, també es proposen participar en la cursa. Doncs hi prendran part al voltant de 500 alumnes d’entre 8 i 18 anys, que segons Govern, «faran el màxim de voltes possibles al circuit per aconseguir els diners compromesos amb els seus patrocinadors». A més, els escolars de la Massana també hi participaran, doncs avui a les 11:00 hores es podrà acudir a la cita esportiva al Prat del Colat. On el comú de la parròquia ha preparat un circuit especial per a la proposta social. 
 
La iniciativa vol mostrar solidaritat amb la desnutrició aguda, que acaba cada dia amb la vida de 10.000 nens. Avui en dia, però, aquesta es pot prevenir i tractar. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT