PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

De la Casa finalitza segon en turismes a Alacant

En la Pujada al Castell de Guadalest va fregar el podi de la general acabant en la quarta posició

Per JOAN JOSEP BLASCO

De la Casa, a l’esquerra, en el podi de la prova valenciana.
De la Casa, a l’esquerra, en el podi de la prova valenciana. | Fotoesport
No només aconsegueix bons resultats al Campionat de Catalunya de muntanya. També en el de la Comunitat Valenciana. Gerard de la Casa va desplaçar-se a Alacant per disputar la Pujada Castell de Guadalest, on va concloure en segona posició en la categoria de turismes i va ser quart a la general.
 
La prova es disputava entre les localitats de Callosa d’en Sarria i Guadalest, amb un recorregut de 5,108 quilòmetres i 360 metres de desnivell, amb una mitjana de pendent del 9%. L’andorrà, amb un Seat Còrdova WRC, va mantenir un frec a frec per la primera plaça en turismes i un lloc al podi en escratx amb el pilot local Raúl Borreguero, al volant d’un Mosler MT900R de 700 cavalls de potència. Al final va ser el valencià qui es va endur el triomf i la plaça al podi. De la Casa va ser segon en turismes quedant-se a 3,226 segons de Borreguero. En la general De la Casa va concloure quart, a 12,389 del vencedor absolut, Daniel Albert.
 
«Estem molt contents amb el resultat. En un traçat que no coneixíem, en el qual la mitjana ha estat de gairebé 95 km/h. Ens han fet córrer, nosaltres també hem anat molt ràpid. La prova està que el Mosler, un vehicle que duplica la potència del Còrdova, ha arribat a la meta amb signes evidents en la seva carrosseria que ha anat al límit per superar-nos», indicava De la Casa després de la prova. També destacava el handicap que es troba davant un recorregut que no es coneix prèviament respecte als rivals: «Nosaltres no coneixem el traçat, és a dir, partim de zero, i ells l’han disputat en alguna altra ocasió o almenys tenen més facilitats per reconèixer el recorregut». La pròxima cita en la que prendrà part serà de nou al Campionat de Catalunya de l’especialitat, en la Pujada a La Llacuna, el 20 i 21 de juny.
PUBLICITAT
PUBLICITAT