PUBLICITAT

Andorra la Vella

El MoraBanc manté els preus dels abonaments

Descompte del 25% a aquells que portin un amic al juny

Per ALBERT CANES

Els aficionats del MoraBanc al Poliesportiu d’Andorra en un partit de la temporada.
Els aficionats del MoraBanc al Poliesportiu d’Andorra en un partit de la temporada. | MARTÍN IMATGE / BCA
El treball d’estiu ja ha iniciat a les oficines del MoraBanc Andorra. Aquest dilluns, els abonats ja podran renovar els seus abonaments de temporada amb una oferta especial per aquells que durant el mes de juny portin un amic que també vulgui obtenir un seient per a la temporada vinent. El club ha batejat la promoció sota el nom de #portaunamic i es tracta que aquells abonats que vinguin amb una persona que vulgui un seient tindran un 25%. En cas que portin més amics, s’aplicarà un descompte de 10% acumulable per cadascun i de manera il·limitada fins al punt que hi ha l’opció que l’abonament d’aquesta temporada sigui gratuït en cas de portar a molts amics perquè s’uneixin a l’entitat. A més, els nous abonats que arribin amb altres socis tindran un 10% de descompte.
 
Per al club és important que els abonats facin la renovació del seu abonament al juny ja que els aficionats encara tenen les sensacions de la temporada fresques. És per això que només aquells que renovin el seu carnet el mes de juny podran mantenir el seu seient al Poliesportiu, mentre que els que ho facin després no tindran aquesta possibilitat. 
 
El MoraBanc ha mantingut el preu dels abonaments respecte la temporada passada excepte algun arrodoniment «sempre cap a la baixa i per simplificar el taquillatge» va explicar el president del club, Gorka Aixàs. Així doncs, els preus seran des dels 90€ en l’abonament infantil, des dels 122€ en el familiar i des dels 163€ en el general, que variarà depenent de la zona escollida. En aquests preus no hi ha inclòs el descompte del 25% de la campanya #portaunamic. «Aquesta campanya respon a la nostra voluntat de seguir creixent. Estem molt contents de la temporada a nivell social i ara volem consolidar el projecte» va explicar Aixàs.
PUBLICITAT
PUBLICITAT