PUBLICITAT

Aixovall

Esforç i humilitat, les claus de l’ascens

L’FC Andorra juvenil ha completat una temporada gairebé perfecta gràcies a una bona ètica en el treball dels jugadors

Per ALBERT CANES

La plantilla de l’FC Andorra juvenil, abans d’un entrenament al Camp d’Esports d’Aixovall.
La plantilla de l’FC Andorra juvenil, abans d’un entrenament al Camp d’Esports d’Aixovall. | TONY LARA
La següent generació de futbolistes del país que arriba ve amb força. Això és almenys el que fa pensar quan es veu la fita aconseguida per l’FC Andorra juvenil, que va assolir l’ascens a Divisió Preferent, la tercera màxima categoria a la qual es pot aspirar. 
 
El tècnic de l’equip, Eloy Casals atribueix la bona temporada que han realitzat, en la qual han obtingut 25 victòries, tres empats i només una derrota, a la humilitat que han mostrat els seus jugadors des de principi de temporada: «No ens veiem favorits. Vam començar amb prudència i a base de treball i humilitat ens hem anat creixent». El conjunt de Casals comptarà amb l’avantatge de cara a la temporada vinent de mantenir la base de l’equip, ja que només marxaran sis jugadors i s’hi sumaran els del cadet, on també hi ha molta qualitat individual. «No sabem el que hi haurà, però creiem que serà una competició molt més física i amb més qualitat individual. Nosaltres tindrem l’avantatge que ens coneixem» explica el tècnic fent referència a la temporada vinent.
 
L’entrenador de l’FCA juvenil assenyala que un dels moments claus va ser quan van rebre el tercer classificat, l’Atlètic Segre: «Ells venien de guanyar vuit partits seguits i nosaltres estàvem mantenint el frec a frec amb el Bordeta. Vam guanyar 2-1 i va ser un triomf clau per començar a creure’ns-ho de veritat». Per al juvenil, la qüestió estar en seguir treballant amb humilitat a Preferent.

FC Andorra juvenil:

Eloy Casals (entrenador)
Jordi Aláez
Xavier Grandvallet
Jules Bidau
Roger Nazzaro
Sergio Dos Santos
Joan Cervós
Luiz Carlos Martins
Aleix Viladot
Luis Miguel Teixeira
Joan Pijuan
Víctor Silverio
Miquel del Castillo
Daniel Alves
Fran Manuel Pires
Ricard Fernàndez
Víctor Alfaya
Josep Mª Tizón
Àlex Villagrasa
Carlos Novo
Víctor Rodrigues
Gabi Fernández
Gallego Gallego

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT