PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Els germans Teixidó aspiren a entrar al Top 10 a Chamonix

La incorporació de Fargues permetrà sumar més punts en la classificació per equips

Per #GASS

Ferran Teixidó en plena ascensió al Km de Chamonix de l’estiu passat.
Ferran Teixidó en plena ascensió al Km de Chamonix de l’estiu passat. | Lluis Prieto
Cinc andorrans disputaran avui els Campionats d’Europa de Quilòmetre Vertical a Chamonix, França. Ferran i Xavier Teixidó, Euan Prieto i, com a corredors seleccionats pels resultats durant aquesta temporada, també hi seran presents Jordi Royo i Maria Fargues, la primera dona andorrana en un Europeu. 
La incorporació de Fargues permetrà que l’equip tricolor sumi més punts dels habituals en aquesta prova ja que la part de categoria femenina es veurà compensada a diferència d’altres anys. Això vol dir que els corredors del Principat buscaran de igualar o superar la cinquena posició en la classificació per equips, que és la millor posició mai obtinguda en un Europeu. 
 
Pel que fa a la categoria individual, els germans Teixidó són els més ben situats per intentar entrar al Top 10 de la cursa, ja que arriben en un bon estat de forma, tot i que hi haurà un nivell molt elevat. Prieto coneix bé el recorregut de Chamonix, que comptarà amb 1.000m de desnivell positiu i 3,8km de recorregut. Serà el primer cop que Royo disputi la prova, tot i que compta amb una àmplia experiència. El tret de sortida de la cursa serà a les 16h.
PUBLICITAT
PUBLICITAT