Andorra és eliminada en el 3x3 per Lituània

Fernàndez assoleix una marca personal en els 50m braça

Per #GASS

Rafa Casals, a Bakú.
Rafa Casals, a Bakú. | FAB
Els Jocs Europeus de Bakú ja està arribant a la seva conclusió en la totalitat dels esports, però per a la selecció de bàsquet la participació va finalitzar ahir en els vuitens de final, en els quals van perdre davant Lituània per 19-14. Un 29% d’encert en tirs de camp va condemnar els tricolors, ja que aquesta és l’arma amb la qual van poder vèncer a Suïssa. Jordi Fernàndez va ser el màxim anotador dels jugadors andorrans amb vuit punts, però res van poder fer contra els 12 punts que va fer el lituà Darius Tarvydas. Andorra torna de Bakú amb una gran experiència i la sensació d’haver donat una bona imatge en la competició.

Per la seva part, el jugador del BC MoraBanc, Georgios Bogris, que també és a Bakú competint amb Grècia, va poder accedir als quarts de final, guanyant a Bèlgica clarament per 21-12, però en els quarts de final la selecció del pivot del club tricolor va caure de la competició amb una derrota per la mínima davant Eslovènia (18-17).

Pel que fa a la natació, Èric Fernàndez va tornar a assolir el seu objectiu de batre la marca personal. Ahir ho va fer en els 50m braça, prova en la qual va rebaixar quasi un segon el seu temps, deixant-lo en els 32,66 segons.

Avui serà el torn per a Laura Sallés, en judo, que lluitarà davant l’eslovena Nina Milosevic en els -63kg.