PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Jordi Trias surt del MoraBanc després d’un segon any gairebé en blanc

El club anuncia que no compta amb els seus serveis i li agraeix la dedicació i el compromís mostrat

Per ALBERT CANES

Jordi Trias, en el partit contra el Baloncesto Sevilla del passat mes de maig al Poliesportiu d’Andorra.
Jordi Trias, en el partit contra el Baloncesto Sevilla del passat mes de maig al Poliesportiu d’Andorra. | MARTÍN IMATGE / BCA
Era segurament un dels adéus més esperats. Jordi Trias ja no vestirà la samarreta del BC MoraBanc Andorra la temporada 2015-16, tancant així la seva etapa de dues temporades al club. Trias va ser un dels jugadors clau en l’ascens a ACB de l’entitat tricolor i per aquest motiu van voler expressar els seus agraïments al jugador en el seu comiat: «Després de dues temporades junts, el BCA vol agrair el compromís, dedicació i professionalitat de Jordi Trias en tot moment». El MoraBanc també va reconèixer la importància del pivot català en els èxits esportius assolits aquestes dues temporades en les quals ell ha estat: «Sense ell no es podria explicar la història d’aquesta nova etapa del club a l’elit del bàsquet espanyol. Desitgem a Trias tots els encerts en el futur». 
 
Les raons per les quals el club ha decidit no comptar més amb els seus serveis són clares, sobretot veient el poc pes que tenia per a Joan Peñarroya en l’última part de la temporada passada, en la qual va estar més d’un partit sense disputar ni un sol minut. «Ha estat una decisió purament tècnica. El Joan ha demanat un joc interior de diferents característiques a l’estil que té el Jordi i veient com va el mercat li vam comunicar que no comptàvem amb ell», va explicar el director general del BCA, Francesc Solana en relació al pivot català, que haurà de buscar un nou club per a la següent temporada. 
 
Solana també va tenir unes paraules d’agraïment per a Trias: «Ha estat un gran professional i li estem molt agraïts per l’aposta que va fer en el seu moment. Jo crec que ens hem de quedar amb això. Es va saber adaptar al club en tot moment». 
 
El mercat de fitxatges es va obrint poc a poc, tot i que encara es veu poc moviment en tots els clubs de l’ACB. Fins el moment hi han hagut vàries renovacions, però pocs són els fitxatges que s’han fet. El cas del MoraBanc és un més, que ja té assegurats a sis jugadors, però encara li resten quatre o cinc més. «Tothom s’està posicionant. La gent està demanant més diners dels que tenim i no accepten les primeres ofertes», va comentar el director general, que va recordar que estan «treballant en el joc interior des de fa temps», i que l’exterior ja el tenen més definit, amb cinc jugadors confirmats. Solana també va explicar en referència a les renovacions que encara podrien anunciar alguna més en els propers dies, «depenent de com es desenvolupi tot». Els únics dubtes que queden són ara els de Bogdanovic, Jawai, Blanch i Green.
 
Trias, a qui tots els aficionats recordaran com una de les claus de l’ascens a l’ACB i com un dels jugadors més estimats tant dins com fora de la pista, va rebre un missatge final per part del club recordant que «el Bàsquet Club Andorra sempre serà casa seva».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT