PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Els líders fan taules entre ells i Tkachiev els atrapa

Després de disputar-se la cinquena ronda del torneig, no queda cap jugador que sumi el ple de punts

Per JOAN JOSEP BLASCO

Vladislav Tkachiev, en el transcurs de la cinquena ronda.
Vladislav Tkachiev, en el transcurs de la cinquena ronda. | FEVA
La igualat es manté en la zona alta de la classificació de l’Open Internacional d’Andorra. Ja no queda cap jugador que sumi un ple de punts després de completar-se la cinquena ronda. La jornada s’iniciava amb quatre líders i finalitza va amb cinc, el que fa més estreta la part alta de la taula.
 
La darrera partida en concloure va ser la que enfrontava al peruà Julio Granda i l’ucraïnès Andrey Vovk, guanyadors de les últimes dues edicions de l’Open. Van signar taules després de 82 moviments. L’israelià Artur Kogan i l’ucraïnès Yuri Vovk també finalitzaven empatats. Aquests quatre escaquistes es troben amb 4,5 punts, els mateixos que el francès Vladislav Tkachiev, que va ser l’únic del grup perseguidor en sumar la victòria. El cap de sèrie número 1 del torneig s’imposava al veneçolà Daniel Pulvett. Per darrera es troba un grup nombrós, format per setze jugadors amb quatre punts. Són Eduardo Iturrizaga, Adrien Demuth, Renier Vázquez, Evgenij Kalegin, Pierre Barbot, Yannick Gozzoli, Maxime Lagarde, Joan Trepat, Julen Arizmendi, Jean-Noel Riff, Robert Aloma, Thal Abergel, Joaquin Antoli, Kevin Roser, Pauline Guichard i Jean-François Jolly.
 
Dels jugadors andorrans els millors classificats són amb tres punts Raül García, Joan Fernàndez i Daniel José, que es van imposar al bielorrús Alexey Sevenyuk i els espanyols Alfonso Cemborain i Bárbara Sánchez, respectivament. Esteve Mateu va perdre amb el gal Daniel Laclau i es queda amb 2,5. Amb dos se situa Valentí Riba, mentre que amb 1,5 estan Francesc Rechi, Maria Galera, Joan Moscoso i Benet Pantebre.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT