PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Joventut tornarà a ser el rival a la semifinal de la Lliga Catalana

El partit es disputarà el divendres 25 de setembre a Granollers i la final l’endemà

Per #GASS

Suton, Betinho i Kirksay en la Lliga Catalana, l’any passat a la Seu.
Suton, Betinho i Kirksay en la Lliga Catalana, l’any passat a la Seu. | TONY LARA
La Lliga Nacional Catalana tornarà aquest any a disputar-se entre els quatre equips que formen part de la Federació Catalana de Bàsquet i que juguen l’ACB. Entre ells, hi ha el BC MoraBanc Andorra, que tornarà a enfrontar-se en la semifinal al FIATC Joventut, a qui ja va guanyar l’any passat donant una bona primera impressió. En l’altre semifinal es veuran les cares l’ICL Manresa amb l’FC Barcelona Lassa, tal i com va succeir l’any passat. 
 
En aquella ocasió, va ser la Seu d’Urgell qui va acollir l’esdeveniment, i el MoraBanc i el Barça es van classificar per a la final, sent el club blaugrana qui es va coronar com a campió després de superar els conjunt tricolor per 104-93. Aquest any, Granollers ha estat escollida com la ciutat del bàsquet català i acollirà la final dels conjunts de l’ACB i la femenina, que de nou serà a partit únic entre el Cadí La Seu i l’Spar Citylift Girona. Les semifinals es disputaran el divendres 25 de setembre i les finals el dissabte 26 al Palau d’Esports de Granollers. L’horari encara està per determinar ja que serà la Televisió de Catalunya qui ho decidirà ja que compta amb els drets televisius de l’esdeveniment. 
 
Amistós contra el Manresa

Abans de la Lliga Catalana, el MoraBanc serà present, com també ho va fer la pretemporada passada, en el 31è Torneig BBVA de bàsquet base a Sant Julià de Vilatorta jugant un partit amistós contra el Manresa. Serà el diumenge 6 de setembre a les 18h i també assistiran a l’esdeveniment el Barça i la Penya, que s’enfrontaran entre ells. 
PUBLICITAT
PUBLICITAT