PUBLICITAT

Erts

Julio Granda guanya Vladislav Tkachiev i es situa líder en solitari

Joan Fernàndez és l’andorrà millor situat, amb quatre punts i mig, seguit d’Esteve Mateu i Daniel José

Per EL PERIÒDIC

Julio Granda mou fitxa, en el duel d’ahir davant Vladislav Tkachiev.
Julio Granda mou fitxa, en el duel d’ahir davant Vladislav Tkachiev. | FEVA
Cop d’efecte en la setena ronda de l’Open Internacional d’Andorra. Julio Granda, cap de sèrie número dos i favorit a emportar-se el campionat, va guanyar el cap de sèrie número 1, Vladislav Tkachiev i es va posar líder en solitari amb sis punts i mig amb només unes taules i tota la resta victòries. 
 
El peruà es va poder col·locar al capdamunt de la classificació en solitari gràcies a les taules entre Andrey Vovk, que acompanyava a Granda en el lideratge de l’Open a l’inici de la jornada, i el francès Maxime Lagarde. De fet, totes les partides de la part superior es van resoldre en empats menys la dels dos caps de sèrie amb el triomf per a Granda. A més a més, la jornada va destacar per la rapidesa amb la qual es van concloure les partides. 
 
Pel que fa als andorrans, Joan Fernàndez es va posar com a millor classificat amb quatre punts i mig després de vèncer a Laurent Aiglon. Just per sota d’ell, amb quatre punts, hi són Daniel José, que va assolir un triomf davant Tayeb Bouguerra, i Esteve Mateu que va fer taules amb Juan Carlos Sánchez. Raül Garcia es va quedar un pèl per sota, amb tres i mig, després d’empatar contra Francsico Marcos. 
PUBLICITAT
PUBLICITAT