PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Meritxell Mateu reconeix retallades a causa del cas BPA

No només s'han paralitzat projectes d'obra pública, sinó de tots els ministeris

Per EL PERIÒDIC

Meritxell Mateu al Consell General
Meritxell Mateu al Consell General | Tony Lara
La presidenta de la Comissió Legislativa de Finances i Pressupost, Meritxell Mateu, va admetre ahir que el Govern està posposant diversos projectes per culpa dels costos econòmics del cas BPA.

En declaracions a la televisió pública, Mateu va explicar que aquesta mesura es pren com a precaució i que no es tracta d’anul·lar aquests projectes, que no va concretar, sinó d’ajornar-los per quan la situació econòmica sigui més favorable. El que sí que va explicar la consellera general és que aquestes retallades no són només per a l’obra pública, sinó que afecten transversalment a tots els ministeris.

Les declaracions de Mateu es produeixen després de les del gerent de l’Associació de Contractistes d’Obres, Víctor Filloy, en les quals denunciava que el pressupost d’obra pública del Govern per al 2015 s’ha vist fortament reduït i que les empreses del sector hauran de fer retallades de personal si no hi ha un repunt de les contractacions d’obres per part del comuns. Les empreses havien muntat les plantilles de treballadors per al 2015 amb la previsió de 40 milions d’euros de despesa de Govern en d’obra pública, i calculen tancar l’any amb una inversió d’aproximadament la meitat: 20 milions d’euros.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT