Arinsal

Maria Fargues destaca amb una segona posició a l’Skyrace Comapedrosa

Pere Aurell i Oihana Kortazar guanyen la prova i Lluís San Vicente acaba en l’onzè lloc

Per #GASS

Fargues, Kortazar i Ibarbia, en el podi de l’SkyRace Comapedrosa.
Fargues, Kortazar i Ibarbia, en el podi de l’SkyRace Comapedrosa. | SkyRace Comapedrosa
Més de 300 atletes es van congregar ahir a Arinsal per competir en l’SkyRace Comapedrosa i l’SkyRace Arinsal, les quals formaven part del Gran Premi Inverse i la primera d’elles era puntuable per a la Copa d’Andorra de curses de muntanya, i també formava part de les SkySeries Espanya i Andorra.

Els guanyadors van ser Pere Aurell i Oihana Kortazar, que es van imposar a tots els seus rivals en els 21 quilòmetres i 2.280 metres de desnivell que van haver de fer els corredors. En clau andorrana va destacar la segona posició de Maria Fargues en la categoria femenina amb un temps de 3.27.53 hores, uns set minuts més lent que la marca de Kortazar, que va complir amb els pronòstics d’endur-se la prova. El podi el va completar Aitziber Ibarbia.

En la categoria masculina es va viure una interessant lluita entre Aurell i Marc Pinsach, que fins i tot va anar per davant durant bona part de la cursa. Finalment, Aurell es va imposar amb un temps de 2.46.42 hores mentre que Pinsach va arribar vuit minuts més tard. El podi el va tancar Mario Olmedo. Per la seva part, Lluís Sanvicente es va classificar en la onzena posició amb un temps de 3.15.52 hores, sent de nou el millor andorrà.

Per altra banda, ahir també es va disputar l’SkyRace Arinsal, que comptava amb un recorregut de 15 quilòmetres i 1.415 metres de desnivell positiu, i en la qual es van imposar Sergi Solé i Natàlia Prat. El primer va completar la cursa en 1.54.31 hores i va estar acompanyat de Joan Valls i Eduard Solanes en el podi, que van trigar un i quatre minuts més tard que ell, respectivament. Prat va guanyar entre les dones amb un temps de 2.26.21 hores i Sílvia Segura i Clara Ferrer van completar el podi de la cursa petita de les dues SkyRace disputades ahir.