PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Doble podi de Gerard de la Casa a la Pujada Alp 2500

S’imposa en la categoria de turismes de la prova del Català de muntanya i és tercer a la de l’Espanyol

Per JOAN JOSEP BLASCO

De la Casa, en una de les mànegues de la prova gironina.
De la Casa, en una de les mànegues de la prova gironina. | Fotoesport
La Pujada Alp 2500 era puntuable pel Campionat d’Espanya i Catalunya de muntanya. Gerard de la Casa va pujar al podi en tots dos. En l’autonòmic va guanyar en la categoria de turismes, mentre que en l’estatal va ser tercer.
 
El pilot andorrà, amb el Seat Córdoba WRC, va ser el més ràpid en totes les mànegues de la prova puntuable pel Català, el que li va valer la victòria. És el cinquè triomf aquesta temporada, seguint amb la ratxa de guanyar en totes les proves disputades fins ara del calendari del campionat. En l’Espanyol va ser tercer, a 7,591 segons del guanyador, Humberto Janssens. El segon lloc va ocupar-lo Raúl Borreguero a 4,637. En la classificació scratch va ser cinquè a l’autonòmic i catorzè a l’estatal. «Ser al final al podi de la classificació de turismes dels dos campionats sempre és positiu. Un excel·lent triomf que ens dóna més avantatge en la provisional del català i en l’espanyol hem anat molt ràpid, hem corregut molt, però no n’hi ha hagut prou. Ho seguirem intentant a l’Ordino-Arcalís encara que crec que serà difícil», indicava De la Casa.
Pel que fa a la resta d’andorrans que van ser a Alp, Ramon Plaus va ser quart en la categoria de monoplaces. La posada a punt del seu speed car no va ser l’adequada, el que no li va permetre optar al triomf del Català al quedar-se lluny els cronos que sumava dels dels seus rivals . En turismes Edgar Montellà (Seat León) va finalitzar setzè, Felipe Brandao (Seat León) 21è i Jaume Bartumeu (Seat Ibiza) 25è.
PUBLICITAT
PUBLICITAT