PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La renovació de Bogdanovic està al caure i Green i Jawai s’allunyen

El club i el serbi estan ultimant els detalls del contracte i l’anunci es pot fer avui mateix

Per ALBERT CANES

Bogdanovic saluda Betinho, en un partit al Poliesportiu d’Andorra.
Bogdanovic saluda Betinho, en un partit al Poliesportiu d’Andorra. | MARTÍN IMATGE / BCA
El capítol de renovacions i jugadors que marxen del BC MoraBanc Andorra està a punt d’acabar. Només falten tres jugadors per confirmar el seu futur: Luka Bogdanovic, Nathan Jawai i Shaun Green. Aquests dos últims estan lluny de quedar-se un any més al Principat, mentre que la renovació del serbi està pendent d’acordar els últims detalls abans de fer-se oficial. 
 
Després d’haver estat un temps buscant pel mercat i mirant quines possibilitats tenia, amb la intenció sempre de jugar en un equip de la lliga ACB, Bogdanovic ha decidit finalment quedar-se al MoraBanc, en el qual sap que tindrà protagonisme i importància en l’equip. El jugador de Sèrbia no va tenir cap oferta durant el període del dret de tanteig per la qual cosa sabia que l’opció més viable per a ell a la Lliga Endesa era l’entitat tricolor, en la qual hi ha estat a gust des que va arribar. La seva renovació es pot fer oficial durant les properes hores.
 
Molt oposades estan les situacions de Green i Jawai. El nord-americà depenia de la continuïtat de Bogdanovic, i amb la seva renovació al caure, Green té un peu i mig fora de l’equip. «Si no segueix Luka, tindrà opcions, però aquí sí que trobem dos jugadors que són similars i serà l’un o l’altre», va comentar Francesc Solana divendres passat. Per tant, tot indica que Green no seguirà formant part de l’equip en el moment que es tanqui l’acord amb el serbi. El MoraBanc busca algun jugador de més pes ja que Green ocupa una plaça d’extracomunitari. 
 
Per altra banda, Jawai no ha estat negociant amb el BCA la seva continuïtat i té fins avui per donar una resposta a l’equip. Vist el poc interès que ha mostrat per negociar aquests dies, tot indica que marxarà a un club de fora de la Lliga Endesa i que els tricolors mantindran els drets ACB de l’australià per a la propera temporada. Malgrat les poques opcions de la renovació de Jawai, encara no està descartat al cent per cent.
PUBLICITAT
PUBLICITAT